Winnen: 3x2 kaarten Therion in de Effenaar

Door MGSlot op 14 september 2012 - 15:17 De Zweedse metalheads van Therion rocken al sinds het eind van de jaren ’80. Celtic Frost, Pink Floyd, maar ook Iron Maiden en klassiek componist Richard Wagner zijn terug te horen in het DNA van Therion. De band speelt een mix van opera, blues, metal en progrock. De theatrale show van de band brengen ze nu naar Nederland.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Therion in de Effenaar op 28 september 2012! De supports worden verzorgd door Elyose en Antalgia.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Therion in de Effenaar wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Therion in de Effenaar'.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hammondorgelnws

ORGEL VRETEN OOK NAAR 013, PAARD VAN TROJE, VERA EN... Orgel Vreten komt niet alleen naar Nijmegen en Deventer, maar ook 013,...

IGotYouOnTapenews1

I GOT YOU ON TAPE E.A. OP NORDIC DELIGHT-AVOND IN... Volgend jaar biedt Nordic Delight een podium aan popmuziek en cultuur uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.