Nederlandse hardcore bands naar ACU

Door HarmG op 22 augustus 2012 - 13:07 Unchained Breathing, 21 Gun Salute en To Heaven Earth Is Hell zullen een gezamenlijk concert verzorgen in ACU, te Utrecht. De drie veelbelovende bands van eigen bodem doen dit op vrijdag 28 september.

Een kaartje voor de avond kost 5 euro.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TheMaccabeesnews

THE MACCABEES MET THE BLACK KEYS IN ZIGGO DOME The Maccabees verzorgt het voorprogramma van The Black Keys in de Ziggo...

Paradiso Amsterdam

THE BOTS NAAR PARADISO Afgelopen weekend stond The Bots nog op Lowlands, maar het jonge duo komt...

REACTIES

Avatar Casper
wo 22 aug 2012 15:09

Casper Ik begrijp nooit hoe concerten op deze website uitgekozen worden. Rock Im Park met 80k bezoekers in Duitsland staat er niet op, maar Lollapalooza die in Amerika zit wel. Hoe is dit nieuws?

 0
Avatar RobZ
wo 22 aug 2012 17:35

RobZ @Casper: Rock im Park is geen concert, maar een festival. Verder is het een dubbelfestival met Rock am Ring (en die staat er al sinds 2002 in). Lollapalooza staat overigens niet in onze agenda. We hebben alleen een keer bericht dat er een Lollapalooza livestream op Youtube was.

 0
Avatar metalheadme
vr 24 aug 2012 12:26

metalheadme Iedereen kan posten he, dus als je gwn een werknemer van ACU hebt kan die dit posten om extra mensen (zoals mij) naar dit concert te krijgen n_n

 0
Avatar RobZ
vr 24 aug 2012 14:49

RobZ Alleen leden van de Festivalinfo redactie kunnen nieuws posten. Sommige podia houden wel hun eigen concertagenda bij.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.