nieuws: Winnen: 3x2 kaarten Walk The Moon in Paradiso en de Melkweg

print
mail to friend
Door Freya op 29 juni 2012 - 15:21 1 Op dinsdag 10 juli staat Walk The Moon in Paradiso en op woensdag 19 september staan ze als voorprogramma van Fun in de Melkweg te Amsterdam. Walk The Moon is een Amerikaanse popband die hele aanstekelijke liedjes maakt met een zomerse en opwekkende sfeer. Onlangs hebben zij hun debuutalbum uitgebracht. De single "Anna Sun" is de zomerhit van 2012. In Amerika werd de band zelfs uitgeroepen tot één van de meestbelovende acts van het jaar. Een concert van deze popband is dus absoluut het bezoeken waard!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor de concerten van Walk The Moon!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Walk The Moon in Paradiso of de Melkweg wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina of van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, jouw voorkeur van het concert waar je naartoe zou willen en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Walk The Moon'. Deze actie loopt tot 6 juli 2012.
volgend nieuwsbericht
Justin Bieber6

JUSTIN BIEBER KOMT NAAR BELGIE EN NEDERLANDPopidool Justin Bieber komt met zijn Believe tour weer naar de lage Landen....

Blaudzunnews
vorig nieuwsbericht

HET GELDERS ORKEST MET BLAUDZUN NAAR NIJMEGEN Blaudzun is in augustus de speciale gast van een show van het Gelders...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS