nieuws: Coldplay en Metallica op verlanglijst Ziggo Dome

print
mail to friend
Door SaskiaL op 22 juni 2012 - 11:59 1 Ondanks het feit dat namen als Pearl Jam, Madonna, Lady Gaga en Muse al in de agenda staan heeft Ziggo Dome-directeur Danny Damman nog een hele lijst aan artiesten die hij in de nieuwe concertzaal wil zien.

In de gratis ochtendkrant Spits vertelt Damman: "Ik heb nog een hele waslijst van artiesten, zoals Metallica en Coldplay. Die vullen dan wel twee avonden de Ziggo Dome.”

Meerdere geboekte artiesten staan nu ook in de planning voor twee avonden. Pearl Jam, Madonna en Lady Gaga treden allen binnen 48 uur twee keer op. Enkel Pearl Jam wist hiervan beide avonden uit te verkopen. Madonna en Lady Gaga wisten dat tot op heden met nog maar een avond te doen. Wel duurt het nog een aantal weken voordat de zangeressen optreden.

Ziggo Dome kent een capaciteit van 17.000 bezoekers, aanzienlijk meer dan naastgelegen Heineken Music Hall. Op de vraag of acts als The Black Keys wellicht niet beter tot hun recht komen in een kleinere zaal antwoordt Damman: "Ik begrijp dat kenners The Black Keys, die zijn ontdekt op Lowlands, liever in Paradiso zien. Maar zo’n band groeit, en die treedt steeds groter op. Dat is een logische stap. Er zijn ook artiesten die geen hitje meer scoren en die uiteindelijk weer naar een kleiner podium gaan.”
volgend nieuwsbericht
radioheadnieuws

RADIOHEAD ANNULEERT O.A. CONCERTEN BERLIJNHet Britse Radiohead heeft zeven concerten van zijn Europese tour...

gaslight12
vorig nieuwsbericht

PARADISO VOOR THE GASLIGHT ANTHEM The Gaslight Anthem geeft dinsdag 23 oktober een concert in Paradiso. Een...

REACTIES

Avatar Kwark92
vr 22 jun 2012 12:24

Kwark92 zolang de prijs-kwaliteit verhouding goed is verkoopt het wel uit, maar dat vraag ik me af als ze deze acts binnen gaan halen.. gooi 'm weg, pak 'm beet; 70-80 euro voor een ticket? Nee, dan bedankt ik liever.

reactie score 0
report reactie
Avatar EdwardK123
vr 22 jun 2012 12:56

EdwardK123 Ik vond de prijs voor een ticket voor de Black Keys nog prima te doen. Voor Pearl Jam, tja.. maar zeker de moeite waard denk ik zo!

reactie score 0
report reactie
Avatar jeroensiep
vr 22 jun 2012 14:46

jeroensiep "Ontdekt op Lowlands"...Ze blijven het hoog in hun bol houden daar.

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.