nieuws: Winnen: 5 DVD's van Danko Jones

print
mail to friend
Door Freya op 20 juni 2012 - 16:47 1 Op 22 juni komt de DVD "Bring On The Mountain" van Danko Jones uit. Danko Jones is een zanger, gitarist, maar ook de naam van de Canadese rockband die na het uitbrengen van het eerste album direct door Europa mocht touren. De meest recente EP van de band kwam vorig jaar digitaal uit, maar binnenkort kun je de DVD bekijken. Op de DVD staat 90 minuten aan documentaire, een korte film, live optredens en maar liefst 19 muziek video's! Kijk hier onder voor een preview.Podiuminfo mag 5 DVD's van Danko Jones weggeven!

Wil jij kans maken op deze DVD's? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Danko Jones wil zien (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Danko Jones'. Deze actie loopt tot 27 juni 2012.
volgend nieuwsbericht
Rapalje

RAPALJE IN JANUARI NAAR TIVOLIOp donderdag 17 januari volgend jaar staat Rapalje in Tivoli de Helling te...

Festivalinfo kalender 2012
vorig nieuwsbericht

LAATSTE KANS OM ONZE FESTIVALKALENDER 2012/2013 TE... Het festivalseizoen 2012/2013 is inmiddels geopend. Om een duidelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS