nieuws: Winnen: 2x2 kaarten Sum 41 in 013

print
mail to friend
Door Freya op 20 juni 2012 - 10:23 1 Op zondag 8 juli staat Sum 41 in 013 te Tilburg. De Canadese band maakt punkrock en is bekend van nummers als "Fat Lip", "Still Waiting" en "The Hell Song". Het nieuwe album van de band heet "Screaming Bloody Murder" en ontving positieve reacties. Eén van de nummers van het album is zelfs genomineerd voor de Grammy Award voor Best Hard Rock/Metal Performance. In 2010 stond Sum 41 nog in een uitverkocht 013 en ook deze avond beloofd weer fantastisch te worden!

Het voorprogramma wordt verzorgd door het Tilburgse Destine, de band die 013 al meerdere keren uitverkocht. Hun nieuwe plaat heet "Illuminate".

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Sum 41!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Sum 41 in 013 wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sum 41'. Deze actie loopt tot 27 juni 2012.
volgend nieuwsbericht
romeo santos1

VOORMALIG FRONTMAN AVENTURA ROMEO SANTOS NAAR HMHZaterdag 12 augustus staat voor de Heineken Music Hall in het teken van...

lights2
vorig nieuwsbericht

LIGHTS NAAR EINDHOVEN Lights komt naar Eindhoven. Dat maakt Valerie Anne Poxleitner bekend op...

REACTIES

za 23 jun 2012 22:35

Marloes89 Ik zou hier zo graag heen willen. JEUGDSENTIMENT! <3 Vroeger vond ik ze zo awesome en zou ze zo graag een keer live willen zien, gewoon om dat ook weer af te strepen op mijn lijst! I want to win, win, winnnnnnn!

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS