Platenzaak Bullit stopt ermee

Door Freya op 12 juni 2012 - 11:08 Platenzaak Bullit in Eindhoven stopt er per 1 juli a.s. mee. Na ruim 30 jaar wordt de zaak definitief gesloten. De reden hiervan zouden huisvestingsproblemen zijn.

De zaak is deze maand nog open en heeft vandaag om 18.00 uur een speciaal programma. Mikal Cronin komt dan namelijk een gratis instore optreden verzorgen. Bullit houdt vanaf vandaag uitverkoop met 40% korting.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TomBarmannws

TOM BARMAN (DEUS), STEF KAMIL CARLENS (ZITA SWOON)... Stef Kamil Carlens (Zita Swoon Group) organiseert op 22 september een...

BENCAPLANnws

BEN CAPLAN OOK NAAR PARADISO Canadees Ben Caplan , vaak omschreven als de verloren kleinzoon van Tom...

REACTIES

Avatar deejeeha
di 12 jun 2012 11:36

deejeeha :( Another one bites the dust....

 1
Avatar Lays1985Loosbroek
di 12 jun 2012 12:03

Lays1985Loos.. Alweer één.. Waarschijnlijk snel er nog een keertje naartoe.

 1
geen avatar
di 12 jun 2012 12:47

dikkie ja dat krijg je he als al die mensen die hier klagen over tickethandelaren en de btw vehoging (wat nu weer is terug gedraaid). maar zelf wel alles downloaden . dus niks meer kopen dan gaan de zaken dicht.

 -1
geen avatar
di 12 jun 2012 16:30

AATKWADRAAT toch valt het mij wel op dat platenzaken of winkels die cd's verkopen een steeds kleiner assortiment hebben. ik ben nog een van die zeldzame vogels die echt cd's koopt (ja zo'n schijfje), om de bands te supporten die ik goed vind. DAN MOETEN WEL DIE CD'S ERTUSSEN LIGGEN! en niet alleen f**&n birdie

 1
Avatar Guidovm
di 12 jun 2012 19:36

Guidovm Verkopen ze hier vinyl mensen?

 0
Avatar xavenged
di 12 jun 2012 23:29

xavenged Tsja, winkels met zo'n uitgebreid assortiment zijn helaas inderdaad zeldzaam. Zelf heb ik het geluk nog in zo'n mooie zaak te werken (met erg veel artikelen), maar ook die kan het niet lang meer volhouden door o.a. bol.com, blokker en al die anderen die veel lagere prijzen kunnen aanhouden dan particuliere zaken zoals bij mijn werk. Helaas, erg jammer, maar je doet er niet heel veel aan.

 0
Avatar RobRocks
wo 13 jun 2012 08:30

RobRocks @ Guidovm: Hier verkopen ze ook vinyl

 1
Avatar EdwardK123
wo 13 jun 2012 09:25

EdwardK123 xavenged schreef:
Tsja, winkels met zo'n uitgebreid assortiment zijn helaas inderdaad zeldzaam. Zelf heb ik het geluk nog in zo'n mooie zaak te werken (met erg veel artikelen), maar ook die kan het niet lang meer volhouden door o.a. bol.com, blokker en al die anderen die veel lagere prijzen kunnen aanhouden dan particuliere zaken zoals bij mijn werk. Helaas, erg jammer, maar je doet er niet heel veel aan.


Wat dat betreft hoop ik toch dat Sounds en Concerto/Plato overblijven. Deze hebben een huge assortiment aan zowel CD als vinyl.

Ik kom bijna elke twee weken in de Plato Utrecht en soms moet ik bijna over de koppen lopen om bij een rek te komen. Nog genoeg animo daar. En altijd leuk om een praatje te maken met de verkopers die gelukkig (niet zoals bij de FRS) wél verstand van muziek hebben. Op deze manier een aantal hele mooie platen gescoord.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.