nieuws: Grote onvrede over Portishead voorverkoop

print
mail to friend
Door HarmG op 11 juni 2012 - 11:06 1 De opmerkelijke actie van Openluchttheater Rivierenhof om bezoekers aan de hand van een schiftingsvraag kans te laten maken op een kaartje voor Portishead valt bepaald niet goed bij de bezoekers. Zo regent het op Twitter voornamelijk negatieve reacties.

Mensen die het optreden van Portishead willen bezoeken, moeten de volgende vraag beantwoorden bij hun registratie: 'Hoeveel mensen zullen tussen zondag 10 juni om 12.00u en maandag 11 juni om 12.00u dit formulier invullen en antwoord geven op de aanvullende vraag?' Degenen die het goed hebben of dicht in de buurt zitten, mogen een ticket bestellen.

Meedoen aan de loterij kan nog tot en met maandag 11 juni 12:00. Portishead staat op 17 juli in het openluchttheater.
volgend nieuwsbericht
Nada Surf Hoofd

NADA SURF NAAR PATRONAAT [UPD] Nada Surf komt dit najaar weer naar Nederland. De Amerikaanse rockband...

Madness6
vorig nieuwsbericht

MADNESS IN OKTOBER NAAR HEINEKEN MUSIC HALL Op zaterdag 27 oktober staat de Britse ska-band Madness voor een exclusief...

REACTIES

Avatar hansjuvefan
ma 11 jun 2012 11:17

hansjuvefan Tjah, ze wilden waarschijnlijk een andere methode aannemen dan bij de vvk van Sigur Ros, waar mensen(inclusief mezelf) wel anderhalf uur achter hun pc zaten en er zonder tickets van afkwamen.

reactie score 1
report reactie
Avatar Maynard-J
ma 11 jun 2012 12:20

Maynard-J Ik heb ingetekend en hoor morgen of ik (alleen die dag) een kaartje kan kopen. Een vreemde actie inderdaad, zo'n loterij, maar zo krijgt wel iedereen de tijd. Al had het met een start op zondagochtend best op de normale manier gekund. Kon de website de drukte soms niet aan bij Sigur Rós?

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS