nieuws: Winnen: 2x2 kaarten Kees van Hondt in Iduna

print
mail to friend
Door op 07 juni 2012 - 13:39 1 Op zaterdag 23 juni staat Kees van Hondt in het kader van "De Zeven Provinciën Toer" in Iduna te Drachten. Concerten van deze DJ zijn een absoluut FEEST! Juist, met hoofdletters, en met kliko's, opblaasdieren en andere feestartikelen. De nieuwe CD "100% Keeswaardig" kwam begin dit jaar uit en voor iedereen die deze man nog niet kent: luisteren. De CD is namelijk uniek, toegankelijk, maf en heel vrolijk! Kees staat dit jaar, na een jaar afwezigheid, ook weer op Lowlands en andere festivals. Kortom: een avondje Kees van Hondt in Iduna is zeker een aanrader!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Kees van Hondt!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Kees van Hondt in Iduna wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Kees van Hondt'. Deze actie loopt tot 14 juni 2012.
volgend nieuwsbericht
rotownrotterdamnews

COEVORDUH OP CLUBAVOND 'SHEBANG!'Zaterdag 7 juli trekt het duo Coevorduh naar Rotterdam. Ze staan die avond...

simone felice
vorig nieuwsbericht

SIMONE FELICE IN DE UNIE Woensdag 3 okotober staat Simone Felice in De Unie. Het concert wordt...

REACTIES

Avatar femku
do 14 jun 2012 22:05

femku Ja! Ik wil héél graag naar Kees van Hondt. Ik ben zo bang dat er niemand komt en dat ik daar in mijn eentje sta volgende week.

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS