Counting Crows NIET naar Ziggo Dome [UPD]

Door SaskiaL op 31 mei 2012 - 13:23 Update: Mojo heeft contact met Festivalinfo opgenomen en gemeld dat het een misverstand betreft. Counting Crows komt niet naar de Ziggo Dome en staat ook niet in optie. De naam van de band was pardoes op een evenementenbord gezet, maar komt dus niet spelen.

Counting Crows keren na drie jaar terug in Nederland. De mannen staan 6 december in Ziggo Dome. De Amerikaanse band is in Nederland voornamelijk bekend van hitsingles als 'Big Yellow Taxi' en 'Holiday In Spain'. Laatstgenoemde werd ook in samenwerking met de Nederlandse band Bløf opgenomen.

Op dit moment wordt nog hard aan Ziggo Dome gebouwd. Het nieuwe Amsterdamse stadion wordt op 24 juni geopend met een concert van Marco Borsato. Acts als Lady Gaga, The Black Keys en Madonna staan ook al geboekt. Ziggo Dome kent een capaciteit van 15.000 mensen.

De laatste keer dat Counting Crows in Nederland een concert gaf was in 2009 en vond plaats in Ahoy, Rotterdam. Details over ticketprijzen en voorverkoop zijn nog niet bekend.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



elske dewall2

ELSKE DEWALL VOOR INSTORE NAAR UTRECHTDe Nederlandse zangeres Elske DeWall geeft volgende week zaterdag een...

soulfly

WINNEN: 3X2 KAARTEN SOULFLY IN METROPOOL Op maandag 18 juni staat Soulfly in Metropool te Hengelo. Met de nieuwe...

REACTIES

Avatar riazor
do 31 mei 2012 13:16

riazor Big Yellow Taxi is een cover en Holiday in Spain was eerst een hit, en werd daarna pas verkracht met/door Blof. Enfin, hier wordt de populariteit van een band volgens mij even flink overschat.

 0
Avatar Sjoerd92
do 31 mei 2012 13:31

Sjoerd92 Toffe band hoor! :D
even over nadenken

 0
Avatar jos_theboss22
vr 01 jun 2012 18:07

jos_theboss22 riazor schreef:
Big Yellow Taxi is een cover en Holiday in Spain was eerst een hit, en werd daarna pas verkracht met/door Blof. Enfin, hier wordt de populariteit van een band volgens mij even flink overschat.


Volgens mij hebben ze al geregeld grote zalen hier in nl gevuld. Dus het zou kunnen. Maar het gaat toch niet door dus die discusie komt nu te vervalen.

 0
Avatar headbangerdavid
zo 03 jun 2012 11:06

headbangerda.. dat slaat toch nergens op xd op hun site staat dat ze 6 december gewoon naar de ziggodome komen.

 0
Avatar E-Clect-Eddy
zo 03 jun 2012 12:42

E-Clect-Eddy Op Counting Crows website staat dit concert vermeld via Bandsintown, je kunt via facebook rsvp-en. Dus kan daar de fout gemaakt zijn? Wel lullig dan dat het op hun website staat en blijkbaar nog niemand actie daarop heeft genomen.

 0
Avatar kingxatan
zo 03 jun 2012 17:54

kingxatan riazor schreef:
Big Yellow Taxi is een cover en Holiday in Spain was eerst een hit, en werd daarna pas verkracht met/door Blof. Enfin, hier wordt de populariteit van een band volgens mij even flink overschat.


Het zijn ook niet de bekende nummers waarmee de Counting Crows de zalen vullen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.