nieuws: Winnen: 3x2 kaarten Soulfly in Metropool

print
mail to friend
Door Freya op 31 mei 2012 - 12:23 1 Op maandag 18 juni staat Soulfly in Metropool te Hengelo. Met de nieuwe plaat van Max Cavalera en companen weten de mannen het gaspedaal weer goed te vinden. Op het nieuwe album "Enslaved" zijn de scheurende gitaren en een heerlijk ritme hoorbaar. Dit album heeft overigens al heel wat lovende recensies ontvangen. Vorig jaar kwamen bassist Tony Campos en drummer David Kinkade bij de band en nu staan de mannen in Metropool.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Soulfly!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Soulfly in Metropool wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Soulfly'. Deze actie loopt tot 7 juni 2012.
volgend nieuwsbericht
countingcrowsnews.gif6

COUNTING CROWS NIET NAAR ZIGGO DOME [UPD] Update: Mojo heeft contact met Festivalinfo opgenomen en gemeld dat het een...

sealnieuws
vorig nieuwsbericht

SEAL NAAR VREDENBURG Seal staat donderdag 6 december in Vredenburg Leidsche Rijn. Kaarten kosten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS