ADV: Win een partytrip naar Ibiza met Pepsi!

Door HarmG op 10 mei 2012 - 16:01 Wist jij dat één op de vijf mannen wel eens achter een draaitafel heeft gestaan? Dat blijkt ook helemaal geen slecht plan, want hoewel 13 procent van de jongeren in het Nederlandse clubcircuit zichzelf het coolste van de club vindt, is 19 procent van mening dat dat toch echt de DJ is.

Met namen als DJ Tiësto, Armin van Buuren, Noisia en Ferry Corsten is Nederland natuurlijk prima vertegenwoordigd in de internationale dancescene, maar dat kan altijd beter. Pepsi helpt daarbij een handje en laat je met het grootste gemak een Calvin Harris track remixen. Daarbij maak je ook nog eens kans op een partytrip naar Ibiza!

Dus waar wacht je nog op?

Als Festivalinfo zijnde zien wij het ook wel zitten om de coolste van de club te worden en ook Ibiza klinkt ons als muziek in de oren, dus gingen wij je alvast voor. Luister hier onze remix! Doe zelf ook mee en maak kans op een zesdaagse partytrip naar Ibiza voor twee personen of op een van de tien SAE Dance Music Production workshop.

We zijn benieuwd naar jullie remixes, dus plaats ze vooral in de comments!



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RoyalRepublicnews26

ROYAL REPUBLIC NAAR HEDON, MELKWEG EN METROPOOLZojuist is bevestigd dat de Zweedse rockband Royal Republic op 25 november...

MaxRaffertynews

WINNEN: 3X2 KAARTEN MAX RAFFERTY IN PATRONAAT Op donderdag 31 mei staat ex-The Kooks bassist Max Rafferty in Patronaat te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.