Fotosynthese presenteert nieuw album in Mezz

Door Stofje op 20 maart 2012 - 12:19 In 2008 werden we op de redactie nogal verrast door een binnengekomen ep'tje. Grootspraak van Fotosynthese klonk zomaar als de nieuwe grote belofte in de vaderlandse hiphop en de rapper van dienst was pas 15 jaar oud. Wat volgde was een finaleplaats in de Grote Prijs van Nederland en een rits optredens.

Op vrijdag 4 mei presenteert de inmiddels 18-jarige Fotosynthese z'n echte debuutalbum Los in de Mezz te Breda. De productie is in handen van broer GVRens en Benzie. De leeftijd is gelukkig niet meer relevant, Fotosynthese is volwassen en het ons nog onbekende Los zal dus vooral in kwaliteit moeten overtuigen. Voorprogramma van deze albumpresentatie zijn Timmietex, Safi & Spree en DJ EZD. Ook het label van Fotosynthese is aanwezig. RAEN Music levert o.a. Blaxtar en Manu. De voorverkoop is inmiddels begonnen, kaarten gaan weg voor slechts 9 euro.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



George Michael1

GEORGE MICHAEL MET 'SYMPHONY - THE ORCHESTRAL TOUR'...Na twee succesvolle ‘Symphony’ concerten in de Rotterdamse Ahoy komt George...

onderinvloed

ONDER INVLOED IN EKKO Op 5 april 2012 vindt Onder Invloed plaats in EKKO te Utrecht. Het programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.