Gratis naar Waters of Rats On Rafts

Door LisettevM op 26 januari 2012 - 10:41 Op donderdag 9 februari en vrijdag 10 februari is 013 het podium van twee (of eigenlijk drie) Nederlandse indiebands. 9 februari staan Waters en Houses op de planken. Waters is de nieuwe band van voormalig Port O’Brien frontman Van Pierszalowski. Co-headliner is de Amsterdamse groep Houses. Houses stond onder meer in het voorprogramma van Selah Sue en Dazzled Kid, en is bekend van de nummers Stay With Me en Suicide.

10 februari is het de beurt aan Rats On Rafts: bekend van de 'één minuut' bij De Wereld Draait Door en was onlangs te zien op Eurosonic Noorderslag.

Het mooiste is: als je een ticket voor één van de shows koopt, mag je gratis naar de andere. Heb je dus al een ticket voor Waters, mag je gratis naar Rats On Rafts, en vice versa.

Tickets voor Waters + Houses gaan weg voor €8,-, kaarten voor Rats On Rafts zijn verkrijgbaar tegen een vergoeding van €10,-.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



roosbeefnieuws

OOK ROOSBEEF OP ANTI-VALENTIJNSDAGFEEST IN TROUWOok Roosbeef is dinsdag 14 februari, Valentijnsdag wel te verstaan,...

crosslinxnews

CLUB CROSS-LINX MORGENAVOND AFGELAST Het staat nog niet op de podiumwebsite, maar via de officiële...

REACTIES

Avatar FutureCrimes
do 26 jan 2012 10:46

FutureCrimes Dus... als je naar Rats on Rafts wilt maar geld wilt besparen, koop je dus kaartjes voor het andere concert. Mooi concept hoor, maar beetje vreemd dat er een prijsverschil in zit ;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.