Winnen: 2x2 kaarten Reel Big Fish in Strijp S (Gebouw 52)

Door JT1990 op 11 januari 2012 - 13:08 Wie er vorig jaar bij waren tijdens de carnavalseditie weten dat de boys van Reel Big Fish de zaal van Dynamo afbraken, en dat het helemaal los ging. De show was uitverkocht, dus genoeg bewijs hoe ruig die show was. Mocht je niet bekend zijn met Ska Punk, dan is Reel Big Fish de band om dat recht te zetten! Met bekende Hits als “Sell out” en “Take on me” geven ze je een feest als nooit tevoren! De band heeft net een accoustische plaat opgenomen, gelukkig laten ze de spaanse gitaar thuis, en gaat het rocken als een dolle!

Niet alleen is de locatie Strijp S natuurlijk super cool, de sfeer van gebouw -52 straalt de juiste punkvibe uit, wat natuurlijk bijdraagt aan een memorable avond. Met een beetje geluk kom je ook nog een verdwaalde BMX’er tegen die met een dikke salto door de lucht heen vliegt. Neem voor de zekerheid je helm mee, strik je schoenen vast en hou je bier stevig in je hand, want Reel Big Fish gaat nog meer knallen! De support deze avond komt van The JB Conspiracy en Orange.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Reel Big Fish in Strijp S (Gebouw 52) op zaterdag 11 februari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Reel Big Fish niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Reel Big Fish'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 18 januari.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Yori Swart

YORI SWART NAAR TIVOLIDe Nederlandse singer-songwriter Yori Swart komt naar Utrecht. Ze staat op...

Motel Mozaique

MOTEL MOZAIQUE KRIJGT SUBSIDIE VOOR CONCERTEN Het Rotterdamse festival Motel Mozaique heeft dit jaar 50.000 euro subsidie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.