Leden van o.a. Kyteman en C-mon & Kypski door Nederland

Door JT1990 op 20 december 2011 - 10:54 Op Eurosonic/Noorderslag staat een nieuw project genaamd De Avonduren. Nu zijn er ook 2 headlineshows bevestigd. Namelijk op 23 februari in Rotown en een dag later in Tivoli. Ook staan ze op 16 maart in het Metropool, 18 maart in Hedon en op 19 maart in de oude zaal van de Melkweg.

Dit nieuwe project bestaat uit Kapabel, muzikanten van The Kyteman Orchestra en Simon Akkermans. Laatstgenoemde is beter bekend als C-Mon van C-Mon & Kypski. De Avonduren is een combinatie van tekst en klank met invloeden van jazz, folk, hiphop, funk en drum ‘n’ bass. Het neemt je mee naar de sprookjeswereld van Lewis Caroll en Tim Burton.

De eerste single, Sjakie Schildpad, wordt midden januari gelanceerd. Naast Kapabel is ook Herman van Veen te horen op deze single. Van Veen geldt als groot inspirator van Kapabel en de rest van de band.

Kaarten voor de shows in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam gaan weg voor €11,-, voor de show in Zwolle kosten de kaarten €12,50 en voor de show in Hengelo gaan ze weg voor €10,-.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Emikanieuws

SXNF-ACT EMIKA KOMT TERUGDebutant Emika stond afgelopen weekend nog op State-X New Forms, maar de...

DirtyBeachesnieuws

DIRTY BEACHES NAAR GRONINGEN EN ROTTERDAM In november werd het concert in Groningen van Dirty Beaches afgelast wegens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.