Winnen: 2x2 kaarten Gare Du Nord in de Effenaar

Door JT1990 op 12 december 2011 - 10:46 Lilywhite Soul heet het nieuwe album van nu-jazz formatie Gare Du Nord en het is een prachtalbum met interessante, swingende en komische songs geworden. Een stuk minder gelaagd, en veel puurder, zo zou je de ontwikkeling kunnen noemen die de Nederlandse band doormaakt op de nieuwe plaat. Gare du Nord is helemaal klaar om zichzelf nog meer smoel te geven en laat die ook in de grote zaal van de Effenaar zien.

Het album Sex ‘n’ Jazz, met bijdragen van Marvin Gaye en Paul Carrack, bleek de brede doorbraak van Gare du Nord; het album werd met goud onderscheiden in 2007, in 2008 werd de platina status bereikt en in mei 2009 ontvangt het duo een dubbel platina plaat. Naar aanleiding van dit succes werden Fransen en Lancee door Blue Note Records gevraagd een serie mix-albums voor het legendarische label te produceren. De eerste ervan, Jazz In The City, met de hit Beautiful Day, is inmiddels met goud bekroond. Onlangs werd ook hun album Kind of Cool met goud bekroond.

Deze samenwerking resulteerde in een wereldwijde deal voor het nieuwe, vijfde album van La Gare, dat onder de titel Love For Lunch op 15 mei 2009 verscheen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Gare Du Nord in de Effenaar op donderdag 22 december!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Gare Du Nord niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Gare Du Nord'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m maandag 19 december.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



skrillex27

SKRILLEX OP 28 APRIL IN DE HEINEKEN MUSIC HALLNadat hij een optreden gaf in de overvolle Bravo-tent op Lowlands en in een...

Pagan fest1

TWEE NIEUWE DATA PAGANFEST Een tijdje terug konden we al bevestigen dat Paganfest 2012 naar 013 Tilburg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.