Amatorski naar Gebouw-T

Door JT1990 op 26 oktober 2011 - 15:16 De Belgische band Amatorski zal vanaf 2012 de Belgische theaters onveilig gaan maken. Tijdens deze theatertour laat de band haar muziek omlijsten met prachtige filmbeelden van jonge filmmakers. Gebouw-T heeft de eer de eerste te zijn die dit project mag ontvangen op zondag 18 december.

In 2010 vergaarde Amatorski bekendheid door hun deelname aan de populaire Belgische Bandwedstrijd Humo’s Rock Rally. Meteen werd het mini-debuut uitgebracht waarvan de single Come Home werd gebruikt in een Spa reclame. Amatorski maakt melancholische, zweverige muziek, die vaak vergeleken wordt met Portishead, Radiohead en Sigur Ros.

Muziek die ook jonge filmmakers aantrekt. Amatorski besloot dan ook de handen in elkaar te slaan met al deze jonge filmtalenten. Samen creëren ze een programma waar muziek en beeld naadloos in elkaar overvloeien. Korte films waar de muziek van Amatorski als soundtrack dient, of beelden die op de songs van de band worden gezet.

Voor dit concert zijn een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar. Snelle beslissers betalen geen €10,00 voor een ticket, maar €5,00.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Faberyayonews

METROPOOL VOOR SKI LERAAR BRUIN MONEY GANGDe Ski Leraar Bruin Money Gang , oftwel SLBMG, komt samen met het...

Keb Mo

DEDE PRIEST ALS VOORPROGRAMMA VAN KEB MO IN UTRECHT De veelzijdige Amerikaanse blueszangeres Dede Priest verraste eerder dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.