The Crookes naar Nederland

Door JT1990 op 12 september 2011 - 12:29 The Crookes komen naar Hedon, Zwolle en de Melkweg, Amsterdam. The Crookes is een indie band uit Sheffield en staat regelmatig in Nederland. Zo stonden ze dit jaar o.a. op Parkpop, London Calling, Indiepop en Eurosonic/Noorderslag. Ook zullen ze nog te zien zijn op Breda Barst en het Geleen Calling festival.

Dinsdag 22 november zullen ze een optreden geven in de Oude Zaal van de Melkweg voor €13,- en woensdag 23 november zullen ze optreden in Hedon, Zwolle voor €10,-. Kaarten voor Hedon zijn al verkrijgbaar, maar de kaarten van de Melkweg gaan woensdag de 14e in de voorverkoop.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gert Vlok Nel

MERLEYN KOMT MET GERT VLOK NEL TRIBUTE NIGHTDe Wintertuin organiseert woensdag 19 oktober samen met poppodium Doornroosje...

melkweg_amsterdam_news.jpg1

GIRLS VERPLAATST NAAR MELKWEG Op 16 november zou Girls optreden in OT301, maar dat concert is verplaatst...

REACTIES

Avatar eddiej
ma 12 sep 2011 13:24

eddiej Hehe, waarom zijn jullie vergeten te informeren dat ze ook op het Geleen Calling festival spelen samen met Bettie Serveert op 20 nov.?? Zie trouwens dat jullie het nog helemaal niet hebben vermeld? Het is toch doorgegeven.
Groet
Eddie

 0
Avatar JT1990
ma 12 sep 2011 13:44

JT1990 Ik had je al terug gemailt en het staat wel degelijk tussen de line-up van het Geleen festival, heb dit alleen gedaan na dit nieuwsbericht en ben het daardoor vergeten toe te voegen!

Bedankt voor het opmerken!

 0
Avatar eddiej
ma 12 sep 2011 14:28

eddiej Dat is erg jammer, was mooi geweest als het optreden op Geleen Calling er ook bij had gestaan. In elk geval weer dank voor het plaatsen!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.