Winnen: 2x2 kaarten Suicidal Tendencies

Door KenStash op 03 augustus 2011 - 17:56 Suicidal Tendencies is 'trashmetal / hardcore since 1981'. Of misschien beter gezegd: Dit is de ultieme band voor elke metalhead die loopt te klagen dat er tegenwoordig geen goede muziek meer wordt gemaakt. Zanger Mike Muir en zijn Suicidal Tendencies komen binnenkort graag naar Amsterdam om hun eigen legende levend te houden.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show van Suicidal Tendencies op zondag 14 augustus in de Melkweg!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Suicidal Tendencies niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Suicidal Tendencies'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan tot woensdag 10 augustus 2011.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Attitude Holland plaatje5

WINNEN: U2 OF KISS T-SHIRTDeze week geven Festivalinfo en Attitude twee mooie vintage t-shirts weg!...

Bittereinder

WINNEN: 2X2 KAARTEN BITTEREINDER Tegenwoordig weten we maar al te goed dat Zuid-Afrika een kweekvijver voor...

REACTIES

Avatar @Marc
wo 03 aug 2011 21:36

@Marc Belachelijk dat ST niet op LL staat...

 0
Avatar SnarfLiono
wo 03 aug 2011 21:56

SnarfLiono Echt niet!!! Dan zou ik, aangezien ik er toch heen MOET, als jarenlange fan, mezelf tussen al die pseudo snobistische kudt kinderen op Lowlands moeten mengen, waar ik (laatste keer in 2006 geweest) nog niet DOOD gevonden wil worden, nee dank u!! Lowlands is een dance festival.

 0
geen avatar
do 04 aug 2011 08:07

Niamen Suicidal Tendencies is 'trashmetal / hardcore since 1981'. Of misschien beter gezegd: Dit is de ultieme band voor elke metalhead die loopt te klagen dat er tegenwoordig geen goede muziek meer wordt gemaakt. Grinnik, de band heeft al jaren geen CD meer gemaakt.

 0
Avatar SnarfLiono
vr 05 aug 2011 10:02

SnarfLiono Had het eigenlijk niet goed gelezen, is wel typerend inderdaad. Ze maken af en toe een CD met wat opgewarmde nummers uit het verleden. De klassiekers doen het nog altijd goed bij fans zoals ik. Gelukkig dat ze geen nieuw materiaal maken zou ik bijna zeggen anders kwamen ze misschien nog op Lowlands ook!!! Ik wil dat wel even uitleggen: voor een publiek dat geen headliners wil en het liefst verkleed met een palmboom rond loopt op een festival, is Lowlands de laatste paar jaar al aan de haal gegaan met Faith No More en Hank III. Paarlen voor de zwijnen die je (in het eerste geval) beter in de HMH/Ahoy en (in het tweede geval) in een club had kunnen zetten.

 0
Avatar edje1320
di 09 aug 2011 19:13

edje1320 SnarfLiono schreef:
Had het eigenlijk niet goed gelezen, is wel typerend inderdaad. Ze maken af en toe een CD met wat opgewarmde nummers uit het verleden. De klassiekers doen het nog altijd goed bij fans zoals ik. Gelukkig dat ze geen nieuw materiaal maken zou ik bijna zeggen anders kwamen ze misschien nog op Lowlands ook!!! Ik wil dat wel even uitleggen: voor een publiek dat geen headliners wil en het liefst verkleed met een palmboom rond loopt op een festival, is Lowlands de laatste paar jaar al aan de haal gegaan met Faith No More en Hank III. Paarlen voor de zwijnen die je (in het eerste geval) beter in de HMH/Ahoy en (in het tweede geval) in een club had kunnen zetten.


+1 lol

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.