Winnen: 2x2 kaarten Devil's Brigade in De Kade

Door Frits89 op 11 mei 2011 - 12:46 Alhoewel Devil’s Brigade al in 2002 voor het eerst van zich liet horen, kwam in augustus 2010 pas het eerste album uit. Uiteraard hebben ze al eerder werk uitgebracht maar tot een volwaardig album kwam het nog niet. Dit is niet verwonderlijk aangezien dit een project is van een druk bezet man. De formatie bestaat uit Matt Freeman (Rancid/Operation Ivy) en DJ Bonebrake, die we kennen van X and the Knitters. Net als bij Rancid lijkt Freeman de razendsnelle baslijnen weer moeiteloos uit z'n mouw te schudden. De meeste nummers zijn trouwens met staande bas opgenomen, wat nog een extra Psychobilly geluid aan de muziek geeft. Dit is de enige clubshow in Nederland. Voorafgaand gaan de Embryo Punkers van Gewapend Beton en Local heroes Out of Service er een zooitje van maken.

Devil's Brigade staat 22 mei in De Kade in Zaandam. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Devil's Brigade wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Devil's Brigade zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Devil's Brigade' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



FeliceBrothers1

THE FELICE BROTHERS NAAR NEDERLANDDe Amerikaanse folk/country rockband The Felice Brothers komt naar...

The Subs2

OPTREDEN THE SUBS IN TIVOLI VERPLAATST Het optreden van The Subs dat op 28 mei plaats zou vinden in Tivoli, is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.