Winnen: 2x2 kaarten The Black Lips in Trouw

Door Frits89 op 06 mei 2011 - 17:07 De geestelijk vaders van de flower-punk beweging met bovendien een legendarische live reputatie, oftewel de Black Lips, komen op 16 mei naar Trouw Amsterdam voor een spectaculaire show. In juni komt de band met een nieuw album genaamd Arabia Mountain , alweer het zesde studioalbum van de groep uit Atlanta. Naar aanleiding van de release van de plaat op VICE Records, toert de band de wereld over en de enige Nederlandse show van de mannen is in De Verdieping van Trouw Amsterdam.

Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Black Lips wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Black Lips zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Black Lips' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



anderlinnews4

ANBERLIN MET ONLY SEVEN LEFT ALSNOG IN AMERSFOORTHet concert van de Amerikaanse rockband Anberlin dat zou plaatsvinden op 20...

sublimenews5

SUBLIME NAAR EFFENAAR De Amerikaanse punkband Sublime with Rome komt naar Eindhoven. Op 17 juni...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.