Janet Jackson laat fans bepalen waar ze tourt

Door Marz667 op 14 december 2010 - 13:21 De Amerikaanse superster Janet Jackson gaat ter ere van haar vijfendertig Nummer 1-hits weer op tournee. De zangeres wil langs vijfendertig steden wereldwijd. Een leuke bijkomstigheid: Haar fans mogen zelf kiezen waar de zangeres komt.

Op haar website kan gestemd worden. De steden die het meest gekozen worden, mogen Jackson volgend jaar verwelkomen. Ook Amsterdam en Antwerpen zijn verkiesbaar.

Nederlandse fans zijn al druk begonnen met stemmen en duimen op een bezoekje van Janet. De 44-jarige zangeres is al sinds 1998 niet meer in ons land geweest met een tour. De eerste winnaar is helaas niet Nederland noch België, maar Hong Kong geworden op 14 februari.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



19btwwegermee8

TWEEDE KAMER KIJKT 20 DECEMBER GEDWONGEN OPNIEUW...De verhoging van de BTW van 6 naar 19 procent voor podiumkunsten is vandaag...

hiphoprap-news.jpg2

REDMAN NAAR ZWOLLE Met rapper Redman haalt het Hedon opnieuw een grote hiphopartiest naar...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
di 14 dec 2010 14:44

E-Clect-Eddy 22 opties zijn in Noord-America, de rest in West-Europa en klein stukje Azië. Geen enkele in Latijns-America, geen Australië geen (Zuid-)Afrika. Dus fans die daar wonen zullen flink moeten gaan stemmen op alternatieven steden wat gelukkig wel kan. Ik vermoed dat Antwerpen het wel gaat redden en Amsterdam niet, heb Rotterdam als alternatief voorgesteld. Wie heeft er nog meer gestemd?

 0
Avatar Kolle
di 14 dec 2010 15:56

Kolle Zullen we eens met z'n allen gaan pollfucken en Sexbierum invullen?

 1
Avatar Bloodedman
di 14 dec 2010 23:05

Bloodedman Ik heb haar in '98 nog gezien! Misschien kans dat ik erbij ben

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.