Winnen: 2x2 kaarten Yelle in Melkweg

Door tomvanbavel op 09 december 2010 - 14:26 De electropop liedjes van de Franse zangeres Yelle zorgen ervoor dat ze in 2006 internationaal bekendheid krijgt. Vervolgens brengt ze in 2007 haar eerste album Pop-Up uit en scoort hits als 'Je Veux Te Voir' en 'À Cause des Garçons'. Voor volgend jaar staat er weer een nieuw album in de planning.

Yelle staat op 18 december in de Melkweg op de maandelijkse Foxes & Wolves avond. Op Podiuminfo kan je 2x2 kaarten winnen voor deze avond.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Yelle wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Yelle zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Yelle' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



workoutnews5

HERR ZIMMERMAN WORDT MUZIKAAL SPORTEVENEMENT OM 6%...Vanaf januari 2011 gaat Herr Zimmerman een maandelijks terugkerend muzikaal...

Rihannanews

RIHANNA OOK NAAR NEDERLAND Het was te verwachten; Rihanna komt niet alleen naar België, maar ook naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.