Winnen: 3x2 kaarten Xavier Rudd in 013

Door tomvanbavel op 15 november 2010 - 16:01 De Australische singer-songwriter Xavier Rudd ziet er met zijn zongebleekte lokken en gebruinde lijf uit als een rasechte surf dude. Zijn talent ligt echter op het gebied van muziek. In zijn eentje zit hij op het podium, nog net zichtbaar achter de meerdere didgeridoo´s, drums, gitaren en andere instrumenten. Op blote voeten en alle instrumenten gelijktijdig of afzonderlijk bespelend, bezingt hij met hese stem het leven en bepleit hij fel de rechten van de Aboriginals.

Xavier Rudd staat op dinsdag 23 november in 013, Tilburg. Nog geen kaarten? Geen probleem! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Xavier Rudd wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Xavier Rudd zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Xavier Rudd' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lykke li news2

LYKKE LI NAAR PARADISO Lykke Li komt op zaterdag 9 april optreden in Paradiso te Amsterdam. De...

rodrigo leao

EERSTE NEDERLANDSE OPTREDEN VAN RODRIGO LEÃO Portugese superster Rodrigo Leão komt voor het eerst in zijn bijna...

REACTIES

Avatar Evelyne
ma 15 nov 2010 23:28

Evelyne Awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.