Winnen: 2x2 kaarten Danko Jones in Effenaar en Melkweg

Door tomvanbavel op 05 november 2010 - 13:08 De Canadese rocker Danko Jones heeft de afgelopen jaren menig podium en festival onveilig gemaakt. Live gaat Danko tot het gaatje, ook al moet er een dosis zelfkastijding aan te pas komen om zichzelf op te zwepen. Hij was al op veel festival te vinden dit jaar en nu is het weer tijd om de podia langs te gaan.

Danko Jones staat op vrijdag 12 november in de Melkweg en zaterdag 13 november in de Effenaar in Eindhoven. Dat wil je niet missen toch? Hoeft ook niet, want Podiuminfo mag voor beide concerten 2x2 kaarten weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Danko Jones wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Danko Jones zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Danko Jones' en vermeld in het mailtje je volledige naam en naar welk concert (Melkweg of Effenaar) je zou willen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dekade_agendainfo.jpg

ACTIES TEGEN SLUITING POPPODIUM DE KADEZoals al eerder bekend gemaakt, hangt het bestaan van De Kade aan een zijden...

takethat9

TAKE THAT LAAT TICKETSYSTEEM CRASHEN De komst van Take That is niet onopgemerkt gebleven in Nederland....

REACTIES

Avatar sebaz13
za 06 nov 2010 19:01

sebaz13 graag!!! in de melkweg ^^

 0
geen avatar
zo 07 nov 2010 17:40

Papaprophets Ik wil Young Guns(voorprogramma) al een tijd graag zien. Maar ik ga niet meedoen aan de prijsvraag, ik wacht wel tot Young Guns een headline tour gaan doen. Dan ben ik de eerste die een kaartje koopt :)

 0
Avatar Thientje
ma 08 nov 2010 19:40

Thientje Dope, wanneer is de uitslag?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.