nieuws: Faithless eind dit jaar weer naar Nederland

print
mail to friend
Door Emma op 01 juli 2010 - 11:37 1 Faithless frontman Maxi Jazz heeft vanochtend bij Giel op 3FM bekend gemaakt dat naast het concert in het Westerpark morgen, nog een optreden in Nederland gepland staat.

Faithless komt op 26 november namelijk terug voor een concert in Ahoy in Rotterdam. De kaartverkoop voor het concert in Ahoy begint vrijdag 9 juli om 10.00 uur. Kaarten gaan weg voor € 34, € 37, € 40, € 43 (excl. servicekosten). Voor het concert in het Westerpark zijn ook nog kaarten beschikbaar.
volgend nieuwsbericht
Tivoli Logo

I GOT YOU ON TAPE IN TIVOLI UTRECHTDe Deense band I Got You On Tape is een all-starteam uit de...

sherylcrownews2
vorig nieuwsbericht

SHERYL CROW NAAR HEINEKEN MUSIC HALL De Amerikaanse singer-songwriter Sheryl Crow komt naar Nederland. Op 20...

REACTIES

do 01 jul 2010 12:51

joslittel Dat is een mooie prijs voor Ahoy. Daar ga ik zeker over nadenken om heen te gaan. Zeker omdat het op fiets afstand is..

reactie score 0
report reactie
Avatar smellycat
do 01 jul 2010 15:59

smellycat En weer een in de categorie kom zo vaak mogelijk en zakken vullen... Vraag me af wie dit nu leiver wil de artiest of de organisator... Het is echt een soort van hype tegenwoordig om het liefst 2 of 3x per jaar een concert in een land te geven.

reactie score 0
report reactie
Avatar kosterlijk
do 01 jul 2010 16:04

kosterlijk smellycat schreef:
En weer een in de categorie kom zo vaak mogelijk en zakken vullen... Vraag me af wie dit nu leiver wil de artiest of de organisator... Het is echt een soort van hype tegenwoordig om het liefst 2 of 3x per jaar een concert in een land te geven.


Ja, ik vind het ook echt heel klote dat ik op deze manier mijn favoriete artiesten 2 of 3 keer per jaar kan zien in plaats van 1 keer per jaar.

reactie score 0
report reactie
Avatar smellycat
zo 04 jul 2010 10:57

smellycat @kosterlijk: Sommige mensen gaan, ondanks deze enorme consumptiemaatschappij, nog steeds voor de kwaliteit ipv de kwantiteit...

reactie score 0
report reactie
Avatar HooksinVincent
zo 04 jul 2010 17:13

HooksinVincent @smellycat

Dit is toch een combinatie van kwaliteit en kwantiteit?

reactie score 0
report reactie
Avatar smellycat
ma 05 jul 2010 08:00

smellycat Ik denk dat daar dan de meningen in verschillen... Ik vind dat de optredens minder zijn en over het algemeen korter dueren. Tegenwordig is het normaal als een optreden een klein 1 1/2 uur duurt en dit was toch echt anders. Nu hoeft dit niet te maken te hebben met de hoeveelheid concerten die men geeft maar ik ben van mening dat het wel degelijk zo is dat de kwaliteit omlaag gaat door de enorme hoeveelheid concerten die artiesten tegenwordig (moeten) geven. Dan heb ik het nog niet over alle afgelastingen door allerlij kwaaltjes die ze oplopen (meest recente voorbeeld John Mayer)

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS