concert: White Circle Crime Club / Steak Number Eight in De Zwerver op VRIJDAG 23 MEI 2008

VR.
23 MEI
WHITE CIRCLE CRIME CLUB / STEAK NUMBER EIGHT 21:00 uur De Zwerver, Oostende
2008
Hoofdprogramma White Circle Crime Club
Voorprogramma Steak n° 8
Toegang Voor de tweede maal slaan Maandacht en Wim Opbrouck de handen in elkaar voor de productie ´TV-tunes´, een muzikale roadmovie waarbij bekende en minder bekende tv-tunes en de figuren die er in voorkomen in hun blootje worden gezet.

Waar we in deel één - TV-tunes K.N.T. - met onze duim-in-de-mond, wegkruipend in een blauwe flanellen pyjama, genoten van de tunes uit onze prille kindertijd… mogen we nu al wat later opblijven en worden we, met een zakje chips in de hand, teruggekatapulteerd naar onze puberjaren met tunes uit series als The A-team, Dallas, The Flintstones, The Dukes of Hazard, Buck Rogers, Chips… en vele anderen.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 mei 2008.
Dat is 5818 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

CONCERT VINDT PLAATS IN CLUB TERMINUS, Stationsplein, 8400 Oostende

WHITE CIRCLE CRIME CLUB

Antwerpse band met een sterke DIY-overtuiging die muzikaal ergens tussen Fugazi-hardcore en Unsane-noise zweeft. Ze tourden reeds door Europa en de UK met The Blood Brothers en TV On The Radio en ze brengen hun platen uit op hun eigen label. “Pictures Of Stares” is al hun derde en hij ligt op 19 mei in de winkel.

STEAK NUMBER EIGHT

Steak Number Eight zijn 4 bijzonder jonge West-Vlamingen die onverwacht de overwinning wegkaapten op de laatste Humo´s Rock Rally. Gemiddeld 15 jaar zijn ze, en toch klinken ze als hun voorbeelden Neurosis en Isis. Ook Amen Ra en Tool behoren tot hun favorieten. En ze brengen op 4 april een eerste CD uit.