concert: Carach Angren in Iduna op VRIJDAG 01 JULI 2016

  • Carach Angren
    Carach Angren - 1/6 - Nieuwe Nor
    © Joost Doensen
  • Baldrs Draumar
    Into The Grave 2022, dag 1
    © Tim van Veen
VR.
01 JUL
CARACH ANGREN 20:00 uur Iduna, Drachten
2016
Hoofdprogramma Carach Angren
Voorprogramma Baldrs Draumar
Toegang € 10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 juli 2016.
Dat is 2856 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Limburgse Carach Angren timmert al een aantal jaren stevig aan de weg en niet geheel zonder succes. De band is hard op weg om Neerlands beste extreme metalband te worden als ze dit al niet zijn. Het nieuwe album 'This is no Fairytale' is uitgebracht door Season of Mist en staat vol duistere muzikale horrorsprookjes. Alles verpakt in een bombastisch orkestraal jasje en een dikke laag extreme metal zoals we dat ook kennen van Behemoth en Dimmu Borgir. Technisch en meedogenloos snel drumwerk, beukende thrashy gitaren en de alomtegenwoordig keyboardwerk waar ze bekend om staan. Theatraal maar agressief, melodieus doch venijnig, Carach Angren gedijt op contrasten en dynamische verschuivingen in tempo en stemming.
Support is het Friese ensemble Baldrs Draumar. Met hun eigen, unieke stijl van botte folk metal, gezongen in het Fries en energieke live shows en nummers die uitnodigen tot headbangen kan je bij Baldrs Draumar niet stil blijven staan; de perfecte opener voor Carach Angren!

Foto's van Carach Angren, Baldrs Draumar

Foto Carach Angren te Carach Angren - 1/6 - Nieuwe Nor Foto Carach Angren te Dynamo Outdoor Fest 2010 Foto Carach Angren te Carach Angren - 04/02 - Oefenbunker Foto Carach Angren te Fleshgod Apocalypse + Carach Angren 17/01 - Dynamo Foto Carach Angren te Graspop Metal Meeting 2016, dag 1 Foto Carach Angren te Fleshgod Apocalypse + Carach Angren 17/01 - Dynamo
 
Bekijk alle 39 foto's van Carach Angren
Bekijk alle 6 foto's van Baldrs Draumar

Gerelateerd nieuws