concert: Mala Vita in Luxor Live op DONDERDAG 10 MAART 2016

  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
DO.
10 MRT
MALA VITA Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma Mala Vita
Toegang 13,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 10 maart 2016.
Dat is 2968 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Mala Vita is terug met een vierde album getiteld ‘So Far So Good’. En bijzonder album vol krachtige songs die niet alleen doordrenkt zijn van de warmbloedige verhouding tussen rock en Zuid- en Oost-Europese folk maar ook hun wortels vinden in de Amerikaans- Mexicaanse woestijn.

So Far So Good is opgenomen met Mario Caldato Jr, de vaste producer van de Beastie Boys,. Naast legendarische albums als Check Your Head, Ill Communication en Hello Nasty is deze Braziliaans-Amerikaanse producer ook verantwoordelijk voor de sound van onder andere Beck en Jack Johnson. Met deze samenwerking ging een grote wens van de band in vervulling. Samen met Urban Dance Squad-drummer Michel Schoots heeft de band gewerkt aan de preproductie en de eerste demo’s. Na het horen van deze demo’s was Caldato direct enthousiast over een samenwerking met de band die hij zelf omschreef als “het Zuid-Europese antwoord op The Clash”.

Foto's van Mala Vita

Foto Mala Vita te Zwarte Cross 2008 Foto Mala Vita te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto Mala Vita te Indian Summer 2012 Foto Mala Vita te Beeckestijn Pop 2005 Foto Mala Vita te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2006 Foto Mala Vita te Parkpop 2008
 
Bekijk alle 72 foto's van Mala Vita

Gerelateerd nieuws