concert: Janne Schra / Emil Landman in Vondelpark Openluchttheater op ZONDAG 02 AUGUSTUS 2015

  • Janne Schra
    Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Bianca Stommel
  • Emil Landman
    Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht
ZO.
02 AUG
JANNE SCHRA / EMIL LANDMAN 15:00 uur Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
2015
Hoofdprogramma Janne Schra
Voorprogramma Emil Landman

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 02 augustus 2015.
Dat is 3190 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Janne Schra
Onlangs verscheen ‘PONZO, het vijfde studioalbum van Janne Schra, dat ze maakte met Torre Florim van De Staat. Maar ze deed meer: ze bracht samen met het Robin Nolan Trio haar liedjes opnieuw uit in de stijl van Django Reinhardt, toerde met hen door China en maakte met het Noordpool Orkest muziek op de gedichten van M. Vasalis. Maar in het Openluchttheater is het PONZO-tijd.

Emil Landman
Met kleine folk-georiënteerde liedjes, afgewisseld met grootser aangeklede bandproducties, brengt Emil Landman je naar de rokerige kroegen van New Orleans, laat hij je ruiken aan een oude bak koffie in Nashville en maakt hij je getuige van meer romances dan hij zelf aankan. Zijn cd, ‘Colours And Their Things’, werd geschreven in de VS. Bonte, kleurrijke verhalen, vertaald in liedjes.

Foto's van Janne Schra, Emil Landman

Foto Janne Schra te Janne Schra - 29/09 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven Foto Janne Schra te Janne Schra - 29/09 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Janne Schra - 10/12 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Grasnapolsky 2015 Foto Janne Schra te Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
 
Bekijk alle 45 foto's van Janne Schra
Bekijk alle 23 foto's van Emil Landman

Gerelateerd nieuws