concert: The Hot Stewards in Atak

print
mail to friend

PODIUMINFO FOTO'S VAN The Hot Stewards in Atak

  ZA.
07 JUL
THE HOT STEWARDS Saxion Zaal Atak, Enschede
2012
 
HOOFDPROGRAMMA The Hot Stewards
VOORPROGRAMMA Diss Nie Okay
TOEGANG Ticket: €10,00
Aan de deur: €12,00

EXTRA INFORMATIE

Met orkaankracht en onbegrensde overtuiging maakten de mannen binnen- en buitenland onveilig met hun spetterende, rockende en zeer dansbare interpretaties van oude liefdesliedjes uit de jaren 70 en 80.
De Ambassadors Of Love vegen op compromisloze wijze de vloer aan met zoetsappige en gezapige liefdesliedjes over gebroken harten en drama. Voor hun eigen drama hebben ze dan ook maar een oplossing en dat is: FEESTEN!

Maar helaas komt aan deze lovestory een eind en hebben The Hot Stewards besloten om te stoppen. Maar niet getreurd, ze stoppen niet zonder afscheid te nemen. Zorg er dan voor dat je ze nog mee kunt maken op hun laatste vlucht die ook een tussenstop maakt bij Atak Enschede.

FOTO'S VAN The Hot Stewards, Diss Nie Okay

Foto The Hot Stewards te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto The Hot Stewards te Geuzenpop 2011 Foto The Hot Stewards te The Hot Stewards - 07/07 - Atak Foto The Hot Stewards te Alphabeat - 16/6 - Doornroosje Foto The Hot Stewards te Sally Family Festival 2006 Foto The Hot Stewards te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012
 
Bekijk alle 68 foto's van The Hot Stewardsreadmore
Bekijk alle 9 foto's van Diss Nie Okayreadmore

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

no user avatar
debbykos
Avatar ikmagjouniet
ikmagjounie