ARTIEST: Di-rect

Uit: Den Haag - Nederland    Genre(s): Rock - rock Pop - pop

De Haagse mannen van de rockband DI-RECT zijn begonnen in 1999. Van hun debuutplaat Discover komen de hitsingles Inside My Head, Free en Just The Way I do, hun definitieve doorbraak. In het jaar daarop (2002) speelde de band voor het eerst op zowel Parkpop, Pinkpop en Lowlands.

Na tien jaar frontman van DI-RECT te zijn geweest stapte zanger Tim Akkerman in 2009 uit de band. Op dat moment had de band zes albums en een groot aantal theater en clubtours op hun naam staan. In 2008 brachten ze de The Who rockopera Tommy in de theaters.

Na het vertrek van Tim volgde Een zoektocht naar een nieuwe zanger, met hulp van het televisieprogramma Wie Is DI-RECT?. De zoektocht eindigde in november van datzelfde jaar toen de band Marcel Veenendaal als nieuwe zanger koos.

Met nieuwe zanger Marcel ging de band een iets experimenteler en alternatievere kant op en maakten ze de succesvolle albums This Is Who We Are, Time Will Heal Our Senses en Daydreams In A Blackout.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (527) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (527) oude optredens

FOTO'S VAN Di-rect

Foto Di-rect te Delft Citypop 2015 Foto Di-rect te Vrienden van Amstel 2006 Foto Di-rect te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Di-rect te Paaspop Schijndel 2004 Foto Di-rect te Paaspop Schijndel 2012 Foto Di-rect te Bon Jovi - 5/6 - Strand Scheveningen
 
Bekijk alle 191 foto's van Di-rect

Di-rect NIEUWS

Al het Di-rect nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

no user avatar
simone<3
Avatar xmandosz
xmandosz
Avatar Jones;
Jones;
Avatar Tjitss
Tjitss

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
Daniquemoll
Avatar R_i0tgurl
R_i0tgurl
no user avatar
JustinRoos
no user avatar
Carlooo

Live gezien door:

Avatar Jessica182
Jessica182
no user avatar
emmelymuske
no user avatar
paulusch
no user avatar
Cribmaster