ARTIEST: Di-rect

Uit: Den Haag - Nederland    Genre(s): Rock - rock Pop - pop

De Haagse mannen van de rockband DI-RECT zijn begonnen in 1999. Van hun debuutplaat Discover komen de hitsingles Inside My Head, Free en Just The Way I do, hun definitieve doorbraak. In het jaar daarop (2002) speelde de band voor het eerst op zowel Parkpop, Pinkpop en Lowlands.

Na tien jaar frontman van DI-RECT te zijn geweest stapte zanger Tim Akkerman in 2009 uit de band. Op dat moment had de band zes albums en een groot aantal theater en clubtours op hun naam staan. In 2008 brachten ze de The Who rockopera Tommy in de theaters.

Na het vertrek van Tim volgde Een zoektocht naar een nieuwe zanger, met hulp van het televisieprogramma Wie Is DI-RECT?. De zoektocht eindigde in november van datzelfde jaar toen de band Marcel Veenendaal als nieuwe zanger koos.

Met nieuwe zanger Marcel ging de band een iets experimenteler en alternatievere kant op en maakten ze de succesvolle albums This Is Who We Are, Time Will Heal Our Senses en Daydreams In A Blackout.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (554) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (554) oude optredens

FOTO'S VAN Di-rect

Foto Di-rect te Meerpop 2010 Foto Di-rect te Zwarte Cross 2012 Foto Di-rect te Dutch Valley 2011 Foto Di-rect te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Di-rect te Paaspop Schijndel 2012 Foto Di-rect te Dauwpop 2010
 
Bekijk alle 208 foto's van Di-rect

Di-rect NIEUWS

Al het Di-rect nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: