ARTIEST: Di-rect

Uit: Den Haag - Nederland    Genre(s): Rock - rock Pop - pop

De Haagse mannen van de rockband DI-RECT zijn begonnen in 1999. Van hun debuutplaat Discover komen de hitsingles Inside My Head, Free en Just The Way I do, hun definitieve doorbraak. In het jaar daarop (2002) speelde de band voor het eerst op zowel Parkpop, Pinkpop en Lowlands.

Na tien jaar frontman van DI-RECT te zijn geweest stapte zanger Tim Akkerman in 2009 uit de band. Op dat moment had de band zes albums en een groot aantal theater en clubtours op hun naam staan. In 2008 brachten ze de The Who rockopera Tommy in de theaters.

Na het vertrek van Tim volgde Een zoektocht naar een nieuwe zanger, met hulp van het televisieprogramma Wie Is DI-RECT?. De zoektocht eindigde in november van datzelfde jaar toen de band Marcel Veenendaal als nieuwe zanger koos.

Met nieuwe zanger Marcel ging de band een iets experimenteler en alternatievere kant op en maakten ze de succesvolle albums This Is Who We Are, Time Will Heal Our Senses en Daydreams In A Blackout.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (531) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (531) oude optredens

FOTO'S VAN Di-rect

Foto Di-rect te Dutch Valley 2011 Foto Di-rect te TMF Awards - 13 oktober - HMH Foto Di-rect te Appelpop 2011 - dag 1 vrijdag Foto Di-rect te Paaspop Schijndel 2012 Foto Di-rect te Festyland 2012 Foto Di-rect te De Vrienden van Amstel Live 2013
 
Bekijk alle 191 foto's van Di-rect

Di-rect NIEUWS

Al het Di-rect nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

no user avatar
miss-i
Avatar Mariskaa
Mariskaa
Avatar Sazziejj1991
Sazziejj199
no user avatar
Tessavanlit

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
srijken
no user avatar
hangloose10
no user avatar
Dlith
no user avatar
EmielM

Live gezien door:

no user avatar
itslonnekeb
no user avatar
Huuthuut
Avatar xSooophie
xSooophie
Avatar NaturelFlavor
NaturelFlav