ARTIEST: Kitty Contana

print
mail to friend
Uit: Roelofarendsveen - Nederland    Genre(s): Pop - pop

Kitty Contana, opgericht in 2004, is een verse popband afkomstig uit Roelofarendsveen. Volgens insiders is Kitty een “verrassende en originele live act die een brug weet te slaan tussen aanstekelijke pop songs en dansbare Disco vibes”.
Onlangs heeft Kitty Contana een demo CD uitgebracht met 3 zelfgeschreven nummers die het idee en genre van de band representeren. De songs zijn eveneens GRATIS te beluisteren in de discobox. De band wil op deze manier de naamsbekendheid van het project vergroten.
Kitty Contana is de samensmelting van vijf ervaren muzikanten die allen regionale of nationale bekendheid genieten. Drummer Bo Koek en bassist Matthijs Felix timmeren aan de weg met de band ‘Kopna Kopna’ en nemen deel in diverse Jong Hollandia theater producties. Gitaristen Roel Betonville en Pieter van der Geest waren hoofdrolspelers in ‘Dog’s Nop’, dat o.a. in 1999 de Rob Acda Award won. Zanger Deef den Hartoog bepaalde jarenlang het gezicht van de legendarische punkrockband ‘Only Entertainment’.
Met de nieuwe formatie Kitty Contana willen deze muzikanten een nieuwe weg inslaan en het Nederlandse publiek verwennen met zelfgeschreven vrolijke, dansbare popsongs. De huidige planning bestaat uit het uitwerken en opnemen van nieuwe tracks. Deze zullen in een later stadium verspreid worden via diverse CD releases.
“Maar voorlopig richt Kitty Contana zich op de promotionele activiteiten van de demo CD en de live optredens”, aldus Deef den Hartoog. “Surf met regelmaat naar www.kittycontana.com om de muziek te beluisteren en je in te schrijven voor de Kitty Contana nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte”.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Kitty Contana. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Kitty Contana NIEUWS

CD-RECENSIES

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar Guidovm
Guidovm

Live gezien door:

Avatar eev
eev
Avatar Guidovm
Guidovm
Avatar sir-baller
sir-baller
no user avatar
ThomThomGo