ARTIEST: The Babysitters Circus

print
mail to friend
Nieuw Zeeland

The Babysitters Circus is een vier-koppige electronica/bass en funk/groove freakshow uit Nieuw-Zeeland. De band is ontstaan toen het kwartet samen aan het babysitten was voor een vriend. Het werd snel duidelijk dat wat begon als een creatieve uitlaatklep voor de vier bandleden, simpelweg te goed was om niet te delen met een groter publiek.

De debuutsingle ‘Everything’s Gonna Be Alright’ werd meteen opgepakt door het grootste radiostation in thuisland Nieuw Zeeland, waardoor het uitgroeide tot een regelrechte cross-over hit die hoge ogen in de charts gooide. Niet alleen in hun thuisland boekte de band succes, ook in Nederland werd de single een grote hit: 'Everything's Gonna Be Alright' schopte het tot Alarmschijf op Radio 538 en stond op de playlist van vrijwel elk popgeoriënteerd radiostation.

De band levert zowel op plaat als live een ervaring die net zo energiek als verfrissend is en menig publiek reikhalzend laat uitkijken naar de volgende keer dat het circus de stad binnenrolt.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (13) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Babysitters Circus. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (13) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN The Babysitters Circus

Foto The Babysitters Circus te The Babysitters Circus - 20/6 - Hedon Foto The Babysitters Circus te The Babysitters Circus - 20/6 - Hedon Foto The Babysitters Circus te The Babysitters Circus - 20/6 - Hedon Foto The Babysitters Circus te The Babysitters Circus - 20/6 - Hedon Foto The Babysitters Circus te The Babysitters Circus - 20/6 - Hedon Foto The Babysitters Circus te The Babysitters Circus - 20/6 - Hedon
 
Bekijk alle 10 foto's van The Babysitters Circusreadmore

The Babysitters Circus NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

no user avatar
drive33

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
drive33

Live gezien door:

Avatar Joyce--
Joyce--
Avatar kuifje
kuifje
Avatar Marleentje
Marleentje