The Gracious Few

Amerika

The Gracious Few is een nieuwe Amerikaanse rockband, die bestaat uit drie leden van de in 2009 opgeheven band Live (Chad Gracey, Patrick Dahlheimer en Chad Taylor) en twee leden van Candlebox (Kevin Martin en Sean Hennesy). Samen zijn deze bandleden goed voor meer dan 30 miljoen verkochte albums, hebben ze meer dan twintig Top 10 hits op hun naam staan, stonden ze als headliners op vele grote festivals (o.a. Woodstock ’94 & ’99 en Pinkpop), verschenen ze in populaire Amerikaanse tv-shows als Howard Stern, Saturday Night Live en The Tonight Show en stonden ze op de cover van talloze muziekbladen.

Muzikaal gezien grijpt The Gracious Few terug naar de jaren ‘70 rock, waarbij overduidelijk invloeden van bands als Led Zeppelin, AC/DC, Black Sabbath en zelfs Pink Floyd terug te horen zijn.

OUDE OPTREDENS VAN The Gracious Few

  • 26 feb `11
  • 23 feb `11
  • 21 feb `11

KOMENDE OPTREDENS VAN The Gracious Few

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Gracious Few. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Gracious Few

The Gracious Few NIEUWS

CD-RECENSIES

The Gracious Few The Gracious Few cover

The Gracious Few - The Gracious Few

Toen de leden van Live in 2009 om uiteenlopende redenen besloten uit elkaar te gaan, begon Ed Kowalczyk aan een solocarrière. Waar het gezicht van Live ervoor koos om muziek te maken in de lijn van...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: