ARTIEST: Left In The Middle

print
mail to friend
Uit: Leiden e.o. - Nederland

Jaap - Zanger/Songwriter
Richard - Drums
Ron - Bas
Idris - Gitaar
Niels - Gitaar

Visiting alibaba, de eerste 8 tracks tellende cd waar left in the middle zich mee op de kaart zette dateert uit 2001. In deze begin periode was het voor de jonge getalenteerde band nog enigszins zoeken. Optredens, dus ervaring deed Left in the Middle vervolgens op door veelvuldig te spelen in de directe omgeving en zodoende bouwde zij al snel een reputatie op.

Met deze ervaring in de kofferbak trokken de mannen in 2002 weer de studio in om een opvolger van de eerste cd te maken.Het geluid op de 9 tracks tellende tweede cd, simpel getiteld "Left in the Middle" trok al wat meer naar de huidige stijl en werd door het hele land goed ontvangen.

De optredens volgde elkaar in snel tempo op, diverse kernpodia werden platgespeeld, voorprogramma’s met The Ataris in de Melkweg en in het L.V.C. met de Voodoo Glow Skulls waren slechts enkele hoogtepunten die left in the middle naar een grotere naamsbekendheid tilden.Ook Naked Records was onder de indruk van left in the middle en besloot dan ook om een nummer van left in the middle op de punkrock verzamelaar "Still Naked" te zetten.Niet lang daarna kregen ook de jongens van punx.nl left in the middle in hun vizier en besloten ook een nummer van left in the middle op hun "punx.nl pleurop plaat" te zetten.

Door de niet aflatende werklust van de vier en de drang naar het perfectioneren van hun geluid, besloten zij dan ook om in 2003 een nieuwe 5 track tellende 8 cm mini cd op te nemen."Rocking the universe" was een feit, de kracht en energie van weleer is nog steeds aanwezig het is echter een verrassende en verfrissende nieuwe stijl die left in the middle hier tentoonstelt zonder hun oude geluid vaarwel te zeggen.Die combinatie maakt left in the middle tot een band die tegendraads en eigenwijs is en daarom rockt als de hel.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (11) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Left In The Middle. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (11) oude optredensreadmore

Left In The Middle NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
Lampie82

Live gezien door:

Avatar Christa
Christa
Avatar zeekaak
zeekaak
no user avatar
NFD
Avatar Audiophile
Audiophile