Miss Casita

Miss Casita
Who's Miss Casita?
Casita' betekent klein huisje in het Spaans. Dit is niet zomaar een huisje.. iedere kamer heeft zijn eigen karakter en dat verklaart de mix van de verschillende muziekstijlen. Hiphop/Rock&Soul zijn onder één dak gebracht en krijgen door middel van Latin en Etnische decoraties een eigen sound en een nieuwe wending.
Sinna Casita is een geboren idool met haar soulvolle hiphop, vloeiende raps en aangeboren charisma. Een groot deel van haar originaliteit is bepaald door haar Andalusische en Marokkaanse roots die overduidelijk aanwezig zijn in haar muziek. In haar jonge carrière heeft Sinna al veel bereikt: Essent Award, voorprogramma van Beyonce, Slum village, Delinquent habits en Sugarbabes, optredens op grote poppodia & festivals o.a. Noorderslag, Lowlands, Made in Holland te Amsterdam Carré, friends for Warchild Concert, Festival Mundial. Daarnaast was ze te zien op het North Sea Jazz Festival en trad op met het gerenommeerde Metropool Orkest. Ze heeft inmiddels drie tours in zowel Afrika als Bosnië achter de rug.
Samen met Michiel Westerhuis heeft ze het muzikale huisje gebouwd. Michiel bekend als oprichter van Medicamento en Full Colorz heeft een behoorlijke muzikale carrière achter de rug. Een van zijn hoogtepunten in zijn carrière is het spelen in de clip van Micheal Jackson “ They don’t care about us” opgenomen in Brazilië.
De twee creatieve minds zijn oktober 2008 samen gekomen, beiden vol inspiratie en ideeën opzoek naar een nieuwe muzikale uitdaging. Steen voor steen heeft het concept zich ontwikkeld en door middel van een aantal rauwe producties is Miss Casita ontstaan.
Michiel & Sinna zijn momenteel druk bezig met het produceren van nieuw materiaal samen met 5 andere getalenteerde muzikanten namelijk; Gerson Raams (gitaar) Aaron Raams (gitaar) Sjoerd de Vries (keys) Jens Dreijer (bas) and Erik Hanegraaf (percussie).
Miss Casita staat als een huis!
Miss Casita es su Casita!

OUDE OPTREDENS VAN Miss Casita

  • 02 dec `16
  • 14 - 15   sep
  • 27 mei
  • 25 mei `12
  • 19 - 20   jun
  • 13 - 14   mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Miss Casita

Wij hebben geen informatie over komende shows van Miss Casita. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Miss Casita

Miss Casita NIEUWS

Live gezien door: