ARTIEST: Mumford and Sons

print
mail to friend
Uit: Londen - Engeland

De aanstekelijke mix van rock, folk en banjogetokkel van de Engelse band Mumford & Sons is een inslaand succes. Marcus Mumford en zijn mannen creëren op hun debuutalbum Sigh No More (2009) met o.a. de single Little Lion Man moeiteloos een geheel eigen, meteen herkenbare sound.

De veelgemaakte vergelijking met Fleet Foxes, die andere groep met harmonisch samenzingende folkies, is niet uit de lucht gegrepen, maar de mannen van Mumford & Sons zijn op plaat toch nog net dat ietsje meer rock-'n-roll.

In augustus 2011 gaan ze de studio in om hun tweede album op te nemen, welke ruim een jaar later op 24 september uitkomt. Gezien de stevige livereputatie die ze aan de andere kant van het kanaal al bijeen timmerden wil je Mumford & Sons live zeker niet missen.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (37) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Mumford and Sons. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (37) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Mumford and Sons

Foto Mumford and Sons te Lowlands 2010 Foto Mumford and Sons te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Mumford and Sons te Mumford & Sons - 26/9 - Heineken Music Hall Foto Mumford and Sons te Mumford & Sons - 30/03 - Ziggo Dome Foto Mumford and Sons te Lowlands 2010 Foto Mumford and Sons te Mumford & Sons - 26/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 42 foto's van Mumford and Sonsreadmore

Mumford and Sons NIEUWS

Al het Mumford and Sons nieuwsreadmore

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar yvonnewesterman
yvonneweste
Avatar Moes
Moes
no user avatar
rocketman
Avatar wendoll92
wendoll92

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
JasperrrG
no user avatar
CorneliaJ
no user avatar
Underdog
Avatar bananaboxer
bananaboxer

Live gezien door:

Avatar NemesisNL
NemesisNL
Avatar JensB
JensB
no user avatar
wilm
no user avatar
jornenivill