Burning Sensation

Uit: Barendrecht - Nederland

Het begon allemaal in het voorjaar van 2008 toen Jurgen, Jurgen en Elmo (ook wel bekend als Leo, Dennie en Ruben) bij elkaar gingen zitten om verschillende muziekstijlen te combineren met aparte, maar toepasselijke teksten over dingen die zij in het dagelijkse leven tegen kwamen. De hitsensatie Burning Sensation was geboren!

De combinatie van onder meer de muziekstijlen speedmetal en country met teksten over kleine frustraties - waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken – leidt tot een komische en duidelijke verwoording van gevoelens die bij veel mensen leven.

Na lang gezocht te hebben vonden ze uiteindelijk versterking in de naam van de altijd positieve Willem-Jan, beter bekend als Flip, maar wij noemen hem Hendrik-Willem. Met zijn goede levensinstelling en creatief vermogen gaf hij veel toegevoegde waarde aan de band. Ook het bezitten van 2 gitaristen in de band gaf Jurgen (Leo) meer vrijheid en zo werden niet alleen de gitaarpartijen verbeterd maar ook de zang geperfectioneerd.

OUDE OPTREDENS VAN Burning Sensation

  • 20 feb `10
  • 20 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Burning Sensation

Wij hebben geen informatie over komende shows van Burning Sensation. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Burning Sensation

Live gezien door: