Mosh Ben Ari

Israel

Mosh Ben Ari is één van de meeste bepalende artiesten uit Israël en maakt een mix van groove & spirit, rock, soul, reggae & wereldmuziek.

Mosh Ben-Ari heeft als lead zanger van Sheva al jaren over de hele wereld opgetreden. In Israel is Mosh Ben Ari een van de meest bepalende artiesten op dit moment.

Mosh Ben Ari is geboren in 1970 in Israel. Hij heeft een deels Jemenitische en Irakese achtergrond. Als kind groeide hij op met traditionele Joodse en etnische muziek waarmee zijn liefde voor muziek was geboren. Hij speelt verschillende snaarinstrumenten waaronder akoestische en klassieke gitaar, Indiaanse Sarod, Perzische Tar, Turkse Jumbush, Marokkaanse Ginbiri.

Samen met een aantal vrienden richtte hij in 1970 de band “Sheva” op (www.sheva.net). In 2001 kwam Mosh’ debuut solo album ‘Ad Elay’ uit, in 2004 het album ‘Derech”(A Way). Het album ‘Derech’ was al snel goud en Mosh Ben Ari hoorde hiermee gelijk tot de gevestigde orde van zangers en songwriters in Israel. In 2006 was de release van zijn derde album “Massa Umatan” (Go Giving) en is een even zo groot succes.

OUDE OPTREDENS VAN Mosh Ben Ari

  • 02 apr `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Mosh Ben Ari

Wij hebben geen informatie over komende shows van Mosh Ben Ari. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.