Wasted Generation

Bezetting
Zanger: Peter Biersteker
Solo-Gitaar: Wladimir Eenkhoorn
Slag-Gitaar: Eric Holst
Basgitaar: Ray Hackmann
Drums: Onno Kok

Deze samenstelling is een mix van muzikanten die al eerder hun muzikale `talenten` hebben gebundeld en vervolgens ieder hun eigen weg weer zijn ingeslagen. De huidige sologitarist speelde hier voor in de rockcoverband `Drop The Bull` , welke samen met Wasted Generation al meerdere malen het podium hebben gedeeld. Op 9 juli speelde Wasted Generation voor het eerst live samen na slechts 1 keer repeteren. Veel beter zou het toch niet worden.

De band is een mix van diverse soorten muzikale stylen, voornamelijk rock, waarbij Nederlandstalig soms de vaste lijn van rock muziek doorbreekt. De band staat garant voor een diversiteit aan muziek en zal het onbekende in de coverwereld dan ook niet schuwen. Het stem geluid van Peter is dan ook een goede combinatie samen met het geluid van de vloeiende baslijnen en de gillende gitaren ondersteunt door de drumbeat van "Rubberen" Onno.

OUDE OPTREDENS VAN Wasted Generation

  • 21 aug
  • 14 jun
  • 30 apr `09
  • 23 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Wasted Generation

Wij hebben geen informatie over komende shows van Wasted Generation. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Wasted Generation

Live gezien door: