De Illegale Zonen van Giel Montanje

Nederland

"Draaien jullie de liedjes niet helemaal?"

Deze quote van een charmante dame tijdens de Alle Daverende 13 Goed Fout deel 2, zaterdag 17 februari 2007, geeft het beste weer wat je kunt verwachten tijdens een dj-set van de Illegale Zonen van Giel Montanje. Met een record aantal nummers per set, waarbij een liedje soms zelfs minder dan een minuut wordt gedraaid, lijkt het wel of deze Illegale Zonen er zelf meer plezier aan beleven dan dat ze rekening houden met het publiek. Ach ja, de avonden heten dan ook niet voor niets Alle 13 Goed Fout!

De Illegale Zonen van Giel Montanje zijn het best bekend van de ‘Alle 13 Goed Fout’ avonden in het café van de Boulevard in Breda, kleincafé Van Horen Zeggen in Tilburg, Mezz café te Breda, diverse trouwpartijen en bedrijfs bbq's en café Het Hijgend Hert in Breda.
Deze Illegale Zonen trakteren het publiek altijd op de meest foute muziek uit de laatste 30 jaar muziekgeschiedenis. Voor velen is foute muziek per definitie al fout, maar de Illegale Zonen gaan verder dan dat. De nummers die het nooit zijn geworden, de vergeten b-kantjes, de bekende Nederlanders die zichzelf op vinyl hebben vereeuwigd, de vertaalde krakers in het Duits. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zal gedraaid worden. Zo fout zijn deze “hits” dat ze gewoon eigenlijk enorm goed zijn. De ultieme kans om eens lekker mee te zingen op bijvoorbeeld 'Lenie uit de Takkestraat' van Tineke Schouten, Boney M's 'Daddy cool' of de live versie van 'In the navy' van de Village People

De muziek die het verst weggestopt zit zal met veel bravoure gedraaid worden. Kortom met de muziek zit het wel SNOR!!

OUDE OPTREDENS VAN De Illegale Zonen van Giel Montanje

  • 29 aug `15
  • 09 feb `13
  • 27 aug `11
  • 21 feb `09
  • 30 aug `08

KOMENDE OPTREDENS VAN De Illegale Zonen van Giel Montanje

Wij hebben geen informatie over komende shows van De Illegale Zonen van Giel Montanje. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN De Illegale Zonen van Giel Montanje