Peggy Richie

Uit: Brussel - België

Peggy Richie werd in 1974 geboren als de jongste van een muzikantenfamilie. Het duurde niet lang voor ze luidkeels vooraan in de kerk stond te zingen met het plaatselijke kinderkoor.
Peggy speelde mee in verscheidene musicals, tot ze op haar vijftiende de poppodia ontdekte als front lady van Uncle Bob. Ze volgde zanglessen bij Carolien Goudswaard en Louis de Vries en begon haar eigen nummers te schrijven. Van 1993 tot 1996 werkte ze samen met componist/pianist Jan Meiborg, zowel live als in de studio.
Op haar 21e reisde Peggy naar de andere kant van de wereld. Anderhalf jaar lang was ze de zingende barvrouw in Café Amsterdam in het nieuw-zeelandse Auckland.
In 1998 kwam ze naar België waar ze als freelance zangeres in verschillende formaties te zien en horen was. Ze begon ook te presenteren en volgde dictie bij Christel Lacroix. Ze speelde de vrouwelijke hoofdrol in de musical Hyperboria tijdens de Gentse Feesten in 2001.
Vandaag is Peggy's stem regelmatig te horen als voice-over op radio of TV. Ze zorgt voor de rode draad op menig evenement als presentatrice. Maar haar grootste passie is nog altijd de muziek - als soliste, pianiste of met een volledige band.

KOMENDE OPTREDENS VAN Peggy Richie

Wij hebben geen informatie over komende shows van Peggy Richie. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.