Vet Vegas

Nederland

Al jarenlang is Johnny Fernando een ster. Met zijn orkest heeft hij inmiddels alle vaderlandse podia gezien. Van clubhuis tot theater, van braderie tot gala-avond.

Maar nu, na meer dan 700 succesvolle optredens in Nederland, is het tijd om groter te gaan denken. Johnny Fernando slaat zijn vleugels uit en heeft besloten om met zijn Golden Palace Orchestra en zijn eigen ontdekking, de prachtige zangeres Sharona, de wereld te gaan veroveren. Dit keer met een show van absolute internationale allure. Artiesten zoals Tom Jones, Elvis Presley en Frank Sinatra zullen zeker niet ontbreken in deze spetterende show die u doet terugdenken aan de hoogtijdagen van het Las Vegas in de jaren ‘70!


Maar niet alleen de groten der aarden zullen via de showtrap het podium betreden. Johnny Fernando denkt ook aan u! In Vet Vegas krijgt u als gast de kans van uw leven. U zult schitteren in de spotlights en de harten van het publiek doen smelten met uw zoete stemgeluid. Johnny Fernando heeft de klasse van zichzelf, maar ziet het talent ook bij anderen. Gaat u mee op wereldtournee?

KOMENDE OPTREDENS VAN Vet Vegas

Wij hebben geen informatie over komende shows van Vet Vegas. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.