Sound Asleep

Nederland

Geen fratsen, dat scheelt. Sound Asleep doet niet aan imagebuilding en hokjesdenken. Sound Asleep maakt liedjes. Liedjes die ze zelf mooi vinden, liedjes waar over nagedacht, gediscussieerd en gesteggeld is. Liedjes die hard of zacht, langzaam of snel, luchtig en zwaarmoedig kunnen zijn. Kijk even op MySpace om een paar liedjes te beluisteren en laat vooral je mening achter!

Sound Asleep is in het begin van 2005 ontstaan in de oefenruimte van Ruud en Ben Govers. Ruud en Jasper speelden al lang samen, Koen en Ben ook. De drang naar het maken van eenvoudige, duidelijke nummers bracht ze bij elkaar en na veel schrijven, schaven en herschrijven waren ze klaar voor het podium. Het eerste optreden was meteen een klapper: de support van Nederlandse top-act Voicst.

Maar heeft zo'n band dan voorbeelden? Natuurlijk. Wie niet. Maar dat zijn er zoveel.... Laten we zeggen dat the Beatles en U2, maar ook the Killers en Athlete een vinger in de pap gehad hebben. Op vaderlands gebied kijkt Sound Asleep in de richting van Racoon en 16 Down. Maar laat duidelijk zijn dat ze juist hun best doen niet op iemand te lijken.

OUDE OPTREDENS VAN Sound Asleep

  • 25 mei `07
  • 23 apr `06
  • 07 apr `06

KOMENDE OPTREDENS VAN Sound Asleep

Wij hebben geen informatie over komende shows van Sound Asleep. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sound Asleep