The Crash Napels Sky Project

Nederland

Hoe wordt het nou ook weer genoemd?

Als mensen bij elkaar komen en enkele jaren intens samen zijn, vele maanden dromen verwezenlijkt hebben, haast ontelbare dagen successen beleefden en een tijd lang diep dalen en hoge pieken van boven en onder gezien hebben.
Als er dan voor gekozen wordt om met elkaar te breken om het kalmer aan te doen, tijd voor zichzelf vrij te maken en de dingen op een rij te krijgen, het leven zelf te leiden in plaats van het te laten leiden en de muziek op een lager pitje te zetten.
Als blijkt dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dat een onbestemd verlangen dat verloren gewaand was terug komt kruipen, het weerzien niet verzandt in ongemakkelijke situaties maar uitmondt in spontane acties van muzikaal plezier en zelfs een levenbehoefte blijkt te zijn.
Als nog steeds bij beiden de wens leeft om iets neer te zetten dat een glimlach op gezichten kan toveren en tot nadenken kan aansporen, een positieve dansachtige beweging in een massa kan veroorzaken en een algeheel gevoel van "zo he, dit is lekker!" kan meegeven.
En als er dingen in je kop zitten die er op geen andere manier uit kunnen.

Dan heet zoiets volgens ons The Crash Napels Sky Project.

Twee muziekgekken op een zolderkamer met wat instrumenten en een computer. Twee audiofreaks die in oktober 2005 de handen in elkaar hebben geslagen. Twee dromers die een uitdaging niet uit de weg willen gaan.

Inspiratie komt uit de hoek van de jaren... was het nu 70, 80, 90 of nu? Maakt niet uit, er is liefde voor bands als Wire, Joy Division, Talking Heads, Blur, Radio 4 en meer van die dansbare muziek. Wil je een hokje? Dan is indiepoprock wat er gespeeld wordt.

The Crash Napels Sky Project is:
Jorrit Reuter
Sjoerd Visser

OUDE OPTREDENS VAN The Crash Napels Sky Project

  • 17 feb `06

KOMENDE OPTREDENS VAN The Crash Napels Sky Project

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Crash Napels Sky Project. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.