ARTIEST: Stream of Passion

print
mail to friend
Nederland    Genre(s): Rock - rock

Na het uitbrengen van hun debuut album “Embrace the Storm” in 2005, eiste Stream of Passion met hun unieke sound direct de aandacht op van alle female fronted metal fans over de gehele wereld. Na verscheidene Europese tours, optredens op gerenommeerde festivals, plus het uitbrengen van de live DVD “Live in the Real World” en enkele singles/video clips realiseerde Stream of Passion in 2008 zich dat het tijd was om aan het volgende album te werken. Een album dat bewijst dat Stream of Passion een volwaardige band is geworden.


Geleid door de stem en de viool van de Mexicaanse zangeres Marcela Bovio, bestaat de band verder uit de getalenteerde en gepassioneerde Nederlandse muzikanten Johan van Stratum (bas gitaar), Martijn Peters (drums), Jeffrey Revet (keyboards), Eric Hazebroek (gitaar) en Stephan Schultz (solo gitaar). Deze nieuwe line-up en met name de interactie tussen de bandleden hebben met zekerheid het geluid van de band beïnvloed. “We zijn geëvolueerd van een project naar een hechte live band. In de nieuwe nummers hoor je hoe we samen hebben gewerkt aan de arrangementen. Alle muzikale invloeden van de verschillende bandleden en de energie van de live-shows zijn terug te horen op het nieuwe album.”, legt Marcela uit. Met een nieuwe samenstelling, een energieke live performance en een nieuwe platendeal met het Oostenrijkse Napalm Records heeft Stream of Passion een sterk plan om de gothic metal scene wederom te overrompelen. Op het nieuwe album, “The Flame Within”, word je geconfronteerd met meer live-georiënteerde songs, zware gitaren, bezwerende pianopartijen, spookachtige strijkerarrangementen en de unieke, mysterieuze melodieën en stemgeluid van Marcela Bovio.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (100) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (100) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Stream of Passion

Foto Stream of Passion te Stream of Passion - 1/7 - Effenaar Foto Stream of Passion te Stream of Passion - 1/7 - Effenaar Foto Stream of Passion te Metal Female Voices Fest 2011 Foto Stream of Passion te Bospop 2006 Foto Stream of Passion te Stream of Passion - 1/7 - Effenaar Foto Stream of Passion te Stream of Passion - 1/7 - Effenaar
 
Bekijk alle 29 foto's van Stream of Passionreadmore

Stream of Passion NIEUWS

video's Stream of Passion

Video: Crowdfunding maakt nieuw album Stream of Passion mogelijkplay

Crowdfunding maakt nieuw album Stream of Passion mogelijk

De drugsproblematiek in haar vaderland Mexico is voor zangeres Marcela Bovio een grote...

video's Stream of Passion

Video: Crowdfunding maakt nieuw album Stream of Passion mogelijk play
videoCrowdfundingmaakt nieuwalbum Streamof...

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

no user avatar
sanndraa
Avatar Somery
Somery
Avatar td1761
td1761
Avatar rehone
rehone

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
neorej19
Avatar Corne
Corne
Avatar tea.and.chocolate
tea.and.cho
no user avatar
JeroenJeJe

Live gezien door:

Avatar Kreosteijn
Kreosteijn
Avatar JeroenRos
JeroenRos
no user avatar
Tasmara1981
Avatar horned_reaper
horned_reap