Move Gaga

Uit: Alkmaar - Nederland    Genre(s): Soul/R&B/Hiphop - funk

De naam Move Gaga. Waarom? ’t Klinkt gewoon funky, net als de muziek die eruit voortkomt. ‘You just gotta move when you hear a move ga-ga groove’.

De invloeden van Move Gaga zijn voornamelijk de funk en soul artiesten uit de jaren '70 en '80 en de oldschool hiphop. Om een aantal namen te noemen: Parliament-Funkadelic, Bootsy Collins, Sly & the Family Stone, Trouble funk, Gotcha!, Prince, Public Enemy, enz.

Move Gaga is sinds 1992 actief met eigen werk en heeft z’n basis in Alkmaar.

De crew bestaat uit:
Raps: Rick Carnas (Slick Tight M.C.)
Keyz: Erik Duijs (Mr. E)
Guitar: Jeroen van der Ploeg (Jay)
Bass: Erik Duijs (Mr. E)
Drums: Rens Jurna (Bill Bush)
Vocals: Mo
Backing Vocals/samples: Iwan Brun (da funk-E1)

Op het podium weet Move Gaga er absoluut een feest van te maken. Met meer dan vijftig optredens achter de rug mag je dit ook wel verwachten. De drums en bas zorgen voor de strakke, opzwepende groove. De toetsenwizard en de gitaarfreak vullen deze perfect aan en zorgen voor pakkende melodieën. De altijd funky rapper voegt hier zijn rauwe, nasty raps aan toe en weet het publiek gemakkelijk op z’n hand te krijgen.

Recent materiaal is op Soundclick.com en Garageband.com regelmatig als beste uit de bus gekomen, je kunt deze funky tunes daar trouwens ook downloaden.

Natuurlijk kun je ook een cd bestellen. Bel dan even met Erik Duijs. Tel. 06-52081808. Voor info en boekingen kun je ook bellen naar:06-54258783.

Boogie to da beat! Move Gaga is gonne funk your head up!

OUDE OPTREDENS VAN Move Gaga

  • 29 okt
  • 21 sep `07
  • 20 mei `07
  • 30 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Move Gaga

Wij hebben geen informatie over komende shows van Move Gaga. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Move Gaga

Live gezien door: