Voidd vs Steady Douglas

   Genre(s): Dance - dance/club

Begonnen in 1996 in Kamperland, met producers Simon de Koning en Manoah Klaasse. In die tijd trad VOIDD regelmatig op en bracht het twee 12"-platen uit op het First Impressions Label van Robin Albers (Jaydee, Sunclub).
Daarna lag VOIDD een tijdje stil, omdat iedereen de grote stad inging voor studies e.d.. Maar sinds 2 jaar zijn ze weer helemaal terug met Manoah achter de knoppen, Simon met drums en vocalen en Jonathan op de toetsen.
Dit leverde onlangs een track op op de nieuwe Unsigned CD: "Push the Buttons, Future Dutch Dance Producers" en een optreden tijdens de presentatie van deze CD op het Amsterdam Dance Event. Ook waren zij live te horen op 3FM in de Sandersjow. Dat Voidd ook het remixen beheerst bleek wel uit het feit dat hun versie van "Un Simple Histoire” door de Thievery Corporation (!) werd uitgekozen op hun onlangs verschenen album "Babylon Rewound”.
Voidd werkt ook veel samen met hun vriend Steady Douglas

Klomppop.nl:
Voidd vs Steady Douglas

Voidd was de eerste dance-act ooit die op Klomppop stond, in een tijd dat we dat nog house noemden. Destijds overtuigden ze het nogal gereserveerde publiek dat er wel degelijk ook uit Zeeland lekkere dance kon komen. Voidd is gegroeid en heeft zich langs verschillende stijlen ontwikkeld (van house en techno naar disco en funk), tegenwoordig werken ze steeds meer met live-muzikanten. Op Klomppop 2005 komen ze samen met Steady Douglas. Nota bene een Ovezandse producer (Mark de Winter) die de groovende sound van de eighties combineert met moderne technieken. Samen wordt het een mix bestaand uit reperterende samples van vervlogen stemmen en legendarische tunes met een groovende beat. Neem uw dansschoenen mee naar de tent a.u.b.

OUDE OPTREDENS VAN Voidd vs Steady Douglas

  • 06 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Voidd vs Steady Douglas

Wij hebben geen informatie over komende shows van Voidd vs Steady Douglas. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.